Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako?

Nije igrao ni minutu na Euru, a postao je zvijezda

Will Grigg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.06.2016.
u 19:57

Stihove na melodiju legendarnog hita grupe Gala "Freed from desire" prihvatili su i navijači Sjeverne Irske

U osmini finala Eura Sjeverna Irska je ispala od Walesa (0:1), a Will Grigg (24) nije dobio ni minutu u četiri utakmice na Euru.

"Will Grigg's on fire, your defence is terrified", stihovi su koje je smislio jedan navijač Wigana za koji igra 24-godišnji napadač. 

Stihove na melodiju legendarnog hita grupe Gala "Freed from desire" prihvatili su i navijači Sjeverne Irske. 

 

Will Grigg nije igrao u Francuskoj, ali je bio zvijezda reprezentacije na dočeku u Sjevernoj Irskoj. Navijači su ga počastili pjesmom: "Will Grigg's on fire, your defence is terrified".

 

- Pjesma je jedno, ali doći na prvenstvo i sjediti na klupi je druga stvar. To je za mene bilo jako razočaravajuće - rekao je Will Grigg. 

>>Sjeverna Irska autogolom poslala Wales u četvrtfinale

Komentara 1

GO
goranmisic
18:09 29.06.2016.

Trebao si se praviti pametan kao Lovren pa si mogao fino iz fotelje gledati tekme 😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije