NI ARSENALOVE LEGENDE NE MOGU GLEDATI OVO SRAMOĆENJE: / Wengerovo vrijeme je isteklo!

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Poznato je da je engleski voditelj Piers Morgan jedan od najvećih kritičara Arsenea Wengera. Nakon Arsenalovog poraza protiv Olmypiakosa 2:3 u 2.

30.9.2015.
13:04
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"Ovo je sramota, ali on uvijek ima opravdanje. Bilo da je to kiša, ozljede, teren. Samo sebe ne vidi. Ponavljam, smjenite ga što prije, nema nikakvog napretka u igri. To vidi samo Wenger. Njegovo vrijeme ovdje je isteklo!", izjavio je Morgan.

Obećao Ospini da će braniti

Wenger je za utakmicu protiv Grka na vrata stavio Davida Ospinu. Pokazao se to kao katastrofalan potez, Ospina je postao ozbiljni kandidat za najsmješniji gol sezone, njegov kiks vrti se na svim portalima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji Sportski doručak, Morgan je izjavio: "Ovog ljeta, Arsenal je doveo samo jednog igrača. Jedina smo momčad u Europi koja nije dovela ni jednog igrača u 'polju'. Wenger je sve stavio na kartu Petra Čecha, vrlo dobrog vratara koji je osvojio Ligu prvaka. I što je napravio? U utakmici u kojoj je pobjeda bila imperativ, izostavio ga je iz momčadi!", kazao je poznati tv-voditelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ian Wright se slaže s kritikama

"Rekao je da je Čech ozlijeđen, ali nije. Izvor iz kluba mi je potvrdio da je Ospini obećano kako će braniti ovakve utakmice. Ne znam šta je odvratnije, takvo obećanje igraču ili činjenica da je Wenger lagao", dodao je Morgan.

Na Twitteru mu se u kritikama Wengeru pridružio legendarni igrač Arsenala Ian Wright, napadač koji je 221 utakmici zabio 128 golova za "topnike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenalu u nedjelju slijedi derbi protiv Manchester Uniteda. Jedino pobjeda protiv crvenih vragova može utišati silno nezadovoljstvo zbog trenera koji je već 19 godina na klupi "topnika"...

Englezi mu nabrojali sramotne poraze

Englezi su se potrudili i nabrojali su Wengerove sramotne poraze. Naravno, dvije zadnje utakmice posebno strše, jer Olympiakos (3:2) nije slavio u 12 prethodnih dolazaka u Engelesku, a Dinamo do Arsenala, nije ostvario pobjedu u Ligi prvaka od 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BIVŠI ČLAN MAKSIMIRSKE MOMČADI ODUŠEVLJEN: /

'Dinamo je jučer igrao kao Arsenal!'

Image
BIVŠI ČLAN MAKSIMIRSKE MOMČADI ODUŠEVLJEN: /

'Dinamo je jučer igrao kao Arsenal!'

Ove sezone Wengera je uništio i Slaven Bilić u 1. kolu Premier lige, njegov West Ham slavio je na Emiratesu s 2:0. Prošle sezone tu je slavio i Monaco u prvoj utakmici osmine finala s 3:1 i kasnije izbacio Arsenal iz natjecanja. Chelsea je 2014. s 6:0 pobijedio Wengerovu momčad. To su samo recentni porazi, pamti Wenger i pobjedu Uniteda 8:2....

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo