SVE JE JASNO

NGANNOU UKAZAO NA VRLO ZANIMLJIVU SITUACIJU: Objasnio kako je točno nokautirao Miočića – ‘Mislio sam da radim krivo, ali…’

Ngannou je sada otkrio što se tu točno dogodilo i gdje je Stipe pogriješio

Prvak teške kategorije UFC-a, Francis Ngannou, otkrio je u podcastu Mikea Tysona kako je uspio nokautirat Stipu Miočića. 

Ngannou je već početkom druge runde uzdrmao Miočića, Stipe mu je nakon toga uspio uzvratiti jednim sjajnim udarcem desnom rukom, ali onda je pokušao napasti Kamerunca i tu je stradao.

Ngannou je sada otkrio što se tu točno dogodilo i gdje je Stipe pogriješio.

“Kad me pogodio onom desnicom rekao sam si da nešto krivo radim. Gledali smo ga i znali da je ta ‘step-back’ desnica Stipin najbolji udarac. Tako je i zahvatio Werduma te došao do titule. Mislio sam da sam učinio nešto krivo, ali onda se on zaletio”, pojasnio je Ngannou.

ProfimediaFoto: Profimedia

Usput je stao i u obranu suca Herba Deana kojeg su mnogi napali jer nije odmah prekinuo meč kada je Stipe pao, već je dozvolio Ngannou da ga još jednom onako onesvještenog udari u glavu.

“Iskreno, gledao sam borbu i vidio sam kako je Dean reagirao. Mislim da bi ga trebalo nagraditi za najbolju izvedbu te večeri. Jeste li vidjeli koliko je brzo potrčao? Kretao se unatrag, a onda odjednom brzo uletio među nas. Bio je spreman – ako te Francis dotakne, ne dozvoli da te Francis još jednom dotakne”, poentirao je Ngannou.

Povratak na Net.hr