LUDA UTAKMICA U FIRENCI! / Kalinić zabio Borussiji koja je čudesnim preokretom bacila Artemio Franchi u očaj

Image
Foto: AFP

Luda utakmica viđena je na Artemio Franchi stadionu u Firenci!

23.2.2017.
22:34
AFP
VOYO logo

Borussia Monchlendgladbach plasirala se u osminu finala Europske lige. Njemački je sastav s 4-2 pobijedio Fiorentinu i s ukupnih 5-3 prošao među šesnaest najboljih momčadi drugog po jačini europskog klupskog nogometnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Fiorentine poveli su golom hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića. Igrala se 16. minuta kada je Federico Bernardeschi sjajno povukao kroz sredinu u uposlio hrvatskog napadača. Kalinić je bio neumoljiv te je s lakoćom pospremio loptu u mrežu Yanna Sommera. Hrvatskom napadaču ovo je bio peti gol ove sezone u Europskoj ligi.

Katastrofalna pogreška Jannika Vestergaarda

Povisila je potom Fiorentina na 2-0, ali su Nijemci nakon toga zabili četiri gola te je u 60. minuti na semaforu stajalo 2-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak je bio zabio Borja Valero nakon katastrofalne pogreške gostujućeg braniča Jannika Vestergaarda koji je promašio cijelu loptu i pao. Španjolac je poklon iskoristio. U završnici prvog poluvremena gosti su smanjili iz kaznenog udarca, a pogodak je postigao Lars Stindl. Isti je igrač u 48. minuti zabio za izjednačenje vrativši goste u život.

Potpuni preokret dogodio se u 55. minuti kada je Stindl po treći put svladao Cipriana Tatarusanua i to sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Fantastičnu igru u nastavku Nijemci su okrunili i četvrtim pogotkom u 60. minuti, a među strijelce se upisao Andreas Christiansen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Badelj je igrao do 64. minute kada je zamijenjen, dok Hrvoje Milić nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo