PUNE TRIBINE

NEZAPAMĆENI INTERES ZA UTAKMICU DINAMA: ‘Sve ulaznice već su rasprodane’

Za točno 12 dana nogometaši Dinama igrat će posljednju utakmicu u Ligi prvaka ove sezone.

Zagrepčani gostuju u Torinu gdje im je domaćin Juventus. Talijanski velikan objavio je u četvrtak da su ulaznice za ovaj susret već rasprodane!

“Crno-bijeli su sretni što će protiv Dinama igrati pred punim tribinama jer su ulaznice rasprodane. To će Juventusu biti posljednja utakmica u Ligi prvaka ove godine. Mmčad Massimiliana Allegrija tražit će pobjedu kojim bi potvrdili vrh skupine H. Pobjedom protiv Seville ovog utorka već su osigurali prolazak među 16 najboljih”, poručili su iz kluba.

Dinamo je, inače, ove srijede pustio informacije o ulaznicama za navedeni dvoboj.

“Svi navijači Dinama iz Hrvatske moći će kupiti ulaznicu za utakmicu Juventus – Dinamo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir od ponedjeljka, 28. studenoga u 10:00h.

Cijena ulaznice za gostujući sektor na stadionu u Torinu iznosi 225 kuna.

Ovim putem posebno naglašavamo da je svaka ulaznica personalizirana, a prilikom kupovine potrebno je predočiti važeći osobni dokument. S obzirom na personalizaciju ulaznica, iste neće biti prenosive i uz kupljenu ulaznicu na stadion u Torinu moći će ući isključivo osoba čije je ime navedeno na ulaznici. Podaci na ulaznici bit će ispisani kemijskom olovkom (ime, prezime, datum i godina rođenja, broj osobnog dokumenta) i neće ih biti moguće naknadno promijeniti. Isto tako, ne postoji mogućnost povrata ulaznice niti mogućnost povrata novca od ulaznice.

Sukladno pravilniku FC Juventus te sukladno odredbama talijanske policije, GNK Dinamo mora dostaviti sve podatke o prodanim ulaznicama sa završetkom prodaje.

GNK Dinamo zadržava pravo uskraćivanja dodjele ulaznice ako postoji neki od razloga za to predviđeni Zakonom o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima”, poručili su iz Maksimirske 128 te su posebno objavili upute za navijače iz inozemstva.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr