NEZAPAMĆENI INTERES ZA UTAKMICU DINAMA: / 'Sve ulaznice već su rasprodane'

Image

Za točno 12 dana nogometaši Dinama igrat će posljednju utakmicu u Ligi prvaka ove sezone.

25.11.2016.
9:19
VOYO logo

Zagrepčani gostuju u Torinu gdje im je domaćin Juventus. Talijanski velikan objavio je u četvrtak da su ulaznice za ovaj susret već rasprodane!

"Crno-bijeli su sretni što će protiv Dinama igrati pred punim tribinama jer su ulaznice rasprodane. To će Juventusu biti posljednja utakmica u Ligi prvaka ove godine. Mmčad Massimiliana Allegrija tražit će pobjedu kojim bi potvrdili vrh skupine H. Pobjedom protiv Seville ovog utorka već su osigurali prolazak među 16 najboljih", poručili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je, inače, ove srijede pustio informacije o ulaznicama za navedeni dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi navijači Dinama iz Hrvatske moći će kupiti ulaznicu za utakmicu Juventus - Dinamo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir od ponedjeljka, 28. studenoga u 10:00h.

Cijena ulaznice za gostujući sektor na stadionu u Torinu iznosi 225 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem posebno naglašavamo da je svaka ulaznica personalizirana, a prilikom kupovine potrebno je predočiti važeći osobni dokument. S obzirom na personalizaciju ulaznica, iste neće biti prenosive i uz kupljenu ulaznicu na stadion u Torinu moći će ući isključivo osoba čije je ime navedeno na ulaznici. Podaci na ulaznici bit će ispisani kemijskom olovkom (ime, prezime, datum i godina rođenja, broj osobnog dokumenta) i neće ih biti moguće naknadno promijeniti. Isto tako, ne postoji mogućnost povrata ulaznice niti mogućnost povrata novca od ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno pravilniku FC Juventus te sukladno odredbama talijanske policije, GNK Dinamo mora dostaviti sve podatke o prodanim ulaznicama sa završetkom prodaje.

GNK Dinamo zadržava pravo uskraćivanja dodjele ulaznice ako postoji neki od razloga za to predviđeni Zakonom o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", poručili su iz Maksimirske 128 te su posebno objavili upute za navijače iz inozemstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo