BIJESAN NA LIJEČNIKE

NEZAMISLIVO: Portugalac u totalnom očaju potražio pomoć od najvećih rivala!

Zvijezda Reala Cristiano Ronaldo bio je prilično frustriran saznanjem da je njegova ozljeda ozbiljnija nego što se na prvu mislilo. Zbog toga je propustio prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka s Manchester Cityjem i sada vodi utrku s vremenom kako bi bio spreman za uzvrat.

Lošim vođenjem situacije oko njegove ozljede, Portugalcu se jako zamjerila klupska liječnička služba, koja mu je pogrešno dijagnosticirala ozljedu mišića. Tek nakon magnetske rezonance u Manchesteru Realov superstar doznao da je je zadobio napuknuće, a ne istegnuće, mišića

Ponizio Realove liječnike

Posebno ga je razbjesnila činjenica da Realovi liječnici uopće nisu obavili rutinsko skeniranje. Katalonski Sport sada piše kako je očajni Portugalac u pokušaju da što prije ozdravi pomoć potražio kod najvećih rivala, Barcelone. Ronaldo je, navode oni, u petak natjerao Relovu liječničku službu da kontaktiraju Barcelonu te da zatraže drugo mišljenje o ozljedi.


Slavni napadač je to učinio jer se divi profesionalizmu Barcelionine liječničke službe i spreman je sve učiniti kako bi bio spreman za srijedu.

Povratak na Net.hr