NEYMAROVA ČUDESNA NOĆ: / O ovome će pričati generacije, Brazilac sam pobijedio Rayo

Image
Foto: AFP

Neymarova igra protiv Rayo Vallecana večeras, očarala je sve ljubitelje nogometa.

17.10.2015.
22:06
AFP
VOYO logo

Gledatelji na Camp Nou vidjeli su Neymarov šou koji je pokazao da zna igrati poker i na zelenoj travi, ne samo za zelenim stolom. U trenucima kad su gosti poveli, Brazilac je sam izborio i realizirao dva pogotka s bijele točke. Možda bi trener Luis Enrique mogao razmisliti da Brazilac postane stalni izvođač jedanaesteraca umjesto ozlijeđenog Messija, koji prečesto, s obzirom na status najboljeg nogometaša na svijetu, promašuje penale...

Nije dugo Real bio usamljen na vrhu Primere. Nekoliko sati nakon što su Madriđani svladali Levante, Barcelona je kod kuće pobijedila Rayo Vallecano i došla do 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić promašio zicer

U strijelce se mogao upisati i Ivan Rakitić kojega je u 6. minuti sjajno proigrao Sergi Roberto. Hrvatski reprezentativac išao je sam na vratara Raya, ali je izabrao najlošiju opciju, pucao je ravno u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su iznenadili Barcelonu pogotkom u 15. minuti. Bebe je ubacio, a Javi Guerra iz blizine poslao loptu u mrežu.

Neymar je dvije minute kasnije tražio kazneni udarac nakon što je pao u 16-ercu. Poznato je koliko ga suparnički igrači ne vole jer je "padavičar", ali sudac mu je ipak dosudio jedanaesterac nakon što ga je faulirao Diego Llorente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad nema Lea Messija, upravo Neymar izvodi penale. Bio je nepogrešiv i zabio za izjednačenje 1:1.

Momčad Luisa Enrique nastavila je nizati promašaje, ali je zato pogađala s bijele točke. Sjajni Neymar ponovio je scenarij u 32. minuti. Gurnuo je loptu kroz noge Nachu i zaobišao ga, no branič Raya ga je rušio. Brazilac je mirno realizirao novi penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predobro da bi bilo istinito

Neymar je svoju čarobnu večer okrunio s još dva pogotka u nastavku, u 69. i 70. minuti. Bila je ovo jedna od onih mitskih utakmica koje se ne zaboravljaju. Možda i najbolja Neymarova u Barceloninom dresu. Možda i nije slučajno što je to napravio bez Messija u momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo