NEYMAR TRENIRA VIŠE NEGO IKADA, A NE ZNA NI KAD ĆE OPET NA TRAVNJAK: / 'To me jako brine...'

Image
Foto: Profimedia

Neymar je postigao 18 golova u 22 nastupa ove sezone

18.5.2020.
13:29
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Brazilac Neymar je postigao 18 golova u 22 nastupa ove sezone. zabrinut je kada će se vratiti na teren zbog pandemije koronavirusa. Zvijezda brazilske reprezentacije i PSG-a je poručila kako naporno trenira, usprkos tome što je nejasno kada će ponovo zaigrati.

Francusko prvenstvo je službeno završeno, a PSG je treću godinu u nizu prvak. Međutim, ispred momčadi ThomasaTuchela ostala je Liga prvaka, ako će se elitno natjecanje "Starog kontinenta" uopće završiti ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniram više nego obično kako bih nadoknadio nedostatak utakmica. Radujem se povratku na teren, međutim brine me što ne znam kada ćemo se vratiti u nogomet. Stvarno mi je nedostajalo igranje, natjecanje i suigrači," poručio je Brazilac.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Nantes (FCN) at the Parc des Princes in Paris, on December 4, 2019., Image: 486397908, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Neymar je otkrio kako radi po posebnom programu kondicijskog trenera RicardaRose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj je biti spreman za to kad signaliziraju povratak klupskih aktivnosti, tako da mogu biti u najboljem mogućem stanju," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo