banner

NEŠTO SE KUHA

‘NEYMAR SIGURNO NEŠTO ZNA’: Legendarni Brazilac rasplamsao maštu nogometnih fanova; ‘Zamislite njih trojicu u napadu’

Pitanje je i kako bi se eventualni dolazak Messija odrazio na Kyliana Mbappéa

U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem. Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno.

UGLEDNI NOVINAR NAJAVIO MESIJEV ODLAZAK IZ BARCE I OBJAVIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: ‘Tamo će biti sljedeće godine. Ozbiljan sam’

Ove Neymarove riječi vjerojatno su dobro zapamtili svi navijači Barcelone i PSG-a, koji se pitaju u kojem bi to klubu dvojac mogao opet udružiti snage. Čini se da legendarni Rivaldo ima odgovor na to pitanje.

“Kada Neymar kaže to što je rekao, sigurno zna nešto. Iskreno, volio bih ih vidjeti opet skupa, makar i u PSG-u”, kazao je Rivaldo.

“Sigurno su mu nešto iz vrha kluba rekli oko pregovora ili razgovora s Messijem. Njih dvojica su prijatelji razgovaraju. Neymar zna da Messiju istječe ugovor i mislim da radi pritisak na PSG da dovedu Messija iduće sezone”, dodala je legenda Barcelone.

Pitanje je i kako bi se eventualni dolazak Messija odrazio na Kyliana Mbappéa. Španjolski medij su ga već preselili u Real Madrid.

“Tko zna, možda bi zbog mogućnosti da zaigra s Messijem odlučio ostati u PSG-u. Ako PSG uspije spojiti njih trojicu bili bi favoriti u svim natjecanjima, pogotovo u Ligi prvaka”, smatra Rivaldo.

Povratak na Net.hr