NEYMAR OPET RASPLAMSAO MAŠTU NOGOMETNIH FANOVA: / Pogledajte kakvu je sada poruku poslao Messiju

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Prije nekoliko dana jasno je rekao kako želi dijeliti svlačionicu s Argentncem

15.12.2020.
8:38
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Najatraktivniji par osmine finala nogometne Lige prvaka je dvoboj Barcelone i PSG-a, a mnogi se još sjećaju njihovog susreta u osmini finala LP u sezoni 2016/2017. kada je Paris Saint-Germain u prvoj utakmici na svom terenu slavio s 4-0.

U uzvratu na Camp Nou Barca je nakon 50 minuta vodila 3-0, a onda je u 62. minuti za PSG zabio Edinson Cavani i tada je izgledalo da će Parižani proći dalje jer su Barceloni trebala tri gola. Rezultat 3-1 za Barcu bio je sve do 88. minute, a onda je na scenu stupio Brazilac Neymar. U 88. minuti prvo je zabio iz slobodnog udarca, potom je u prvoj minuti sudačke nadoknade (90+1) realizirao penal, da bi posao završio asistencijom za Sergija Roberta koji u petoj minuti nadoknade (90+5) pogađa za 6-1 i prolazak Barce u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u ljeto te godine Neymar je u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura iz Barcelone prešao u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet zajedno

Iako se pisalo kako je u francusku prijestolnicu otišao kako bi izašao iz sjene Lionela Messija i osvojio Zlatnu loptu, to se nije ostvarilo, a prije nekoliko dana je izrazio želju da opet zaigra s Argentincem.

"U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem. Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno", poručio je početkom mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon što su kuglice spojile PSG s Barcelonom poslao mu je novu poruku.

"Vidimo se uskoro, moj prijatelju", napisao je na Instagramu gdje je objavio njihovu zajedničku fotografiju s dodjele Zlatne lopte 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi dvojac opet mogao udružiti snage tvrdi i engleski talkSPORT i navodi kako to više nije samo fantazija već da zaista postoji mogućnost da Messi napusti Barcelonu i preseli u Pariz.

Pogotovo ako Kylian Mbappé ne produži ugovor i zatraži transfer u Teal Madrid. To bi širom otvorilo vrata Messijevom dolasku PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo