NEYMAR SE UGLEDAO NA MODRIĆA: / Brazilac postavio ultimatum PSG-u, ne puste li ga u Barcu sprema im kaos

Image
Foto: AFP

Brazilac bi se uskoro nakon dvije godine mogao vratiti na Camp Nou

1.7.2019.
12:07
AFP
VOYO logo

Neymar je započeo misiju povratka u Barcelonu. Tim bi se riječima mogla opisati vijest koja je upravo stigla iz Katalonije.

"Brazilac kreće u štrajk. Obavijestio je PSG da se dogovore s Barcelonom tako da može otići iz kluba", piše Sport. Dodaju kako je odlučio ne pojaviti se na pripremama te da time nastoji iznuditi transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači PSG okupljaju se za tjedan dana. Neymar je spreman štrajkati i ne otputovati sa suigračima na kinesku turneju. Ovakav rasplet nikoga u klubu ne iznenađuje i mogli bi izbjeći dodatan kaos tako što će mu produžiti odmor dok oni nastavljaju razgovore s Barcom", piše Sport.

Vatreni sam trenirao

Sličnom metodom, poznato je, poslužio se LukaModrić kada je dobio ponudu Real Madrida. Dok su igrači Tottenhama odrađivali predsezonu u Americi on je samostalno trenirao u Londonu. Na kraju mu se pritisak isplatio i Daniel Levy ga je pustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor u nedjelju je objavio da bi transfer mogao biti završen vrlo skoro. Barca navodno pokušava smanjiti njegovu cijenu na ispod 200 milijuna eura, a spremni su u suprotan smjer poslati u nekoliko svojih igrača. Spominjali su se Coutinho, Dembele, Umtiti, Rakitić....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo