NEVJEROJATNO POLUVRIJEME DANACA: / Uništili su Španjolce!

Image
Image

U derbi utakmici 2. skupine druge faze Europskog prvenstva danski rukometaši su u Wroclawu pobijedili Španjolsku s 27-23 (11-14) i napravili veliki korak ka polufinalu.

24.1.2016.
22:31
VOYO logo

Danci su puno lakše od očekivanoga slavili protiv Španjolaca nevjerojatnom igrom u drugom poluvremenu kojeg su dobili s 16-9, nakon što su u prvom gubili s četiri razlike. Kod Danaca su najbolji bili Michael Damgaard (6) i Jesper Nodesbo (5), a kod Španjolaca Valero Rivera i Raul Entrerrios s po četiri gola. Bila je to utakmica u kojoj su briljirali vratari - španjolski golman Arpad Šterbik imao je čak 21 obranu, a njegov kolega na danskoj strani Niklas Landin 17.

Ranije su u ovoj skupini njemački rukometaši su u Wroclawu slavili protiv Rusije s 30-29 ( 17-16). Nijemci su zasluženo došli do pobjede koja ih ostavlja u konkurenciji za polufinale, a o tome će odlučivati njihova zadnja utakmica s Dancima. Rusi su gubili cijelu utakmicu, ali su ipak u samoj završnici mogli izbjeći poraz, ali je Žitnikov promašio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Danska i Njemačka sa 6 bodova, Španjolska ima 4, Rusija je ostala na 3, Švedska ima 1 bod, dok je Mađarska bez bodova

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo