NEVJEROJATAN UGOVOR: / Real mu daje 50 milijuna eura do 2020. godine!

Image
Foto: AFP, Gerard Julien
17.8.2015.
12:31
AFP, Gerard Julien
VOYO logo

Vijest je objavio Real Madrid na svom službenom internetskom portalu, a svečani potpis novog ugovora dogodit će se u ponedjeljak rano poslijepodne.

Za svoju produljenju petogodišnju vjernost madridskom klubu, pouzdani branič bi mogao zarađivati i do 10 milijuna eura po sezoni. U taj iznos uračunati su bonusi koje bi Ramos zaradio bude li Real osvajao trofeje kao što je to činio u sezoni 2013/14., kad je na Santigao Bernabeuu proslavljan deseti naslov europskog prvaka za koji je današnji kapetan momčadi imao velike zasluge, postigavši izjednačujući pogodak u sučevom vremenu finala protiv madridskog Atletica, nakon kojeg je Real u produžetku potpuno dotukao gradskog rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim dogovorom prekinute su i špekulacije o Ramosovom odlasku sa Santiago Bernabeua, gdje je proveo već punih deset sezona kao član prve momčadi. Ramosa se dugo povezivalo s mogućim transferom u Manchester United, gdje je prema nekim špekulacijama trebao otići u paketu koji bi u Madrid doveo vratara Uniteda Davida De Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo