LAZIO SLAVIO U DERBIJU KOLA: / Milan i Inter također upisali pobjede i bore se za sam vrh ljestvice, Atalanta razbila Romu

Image
Foto: Profimedia

Mario Pašalić nije nastupio za Atalantu zbog ozljede mišića, dok je Boško Šutalo utakmicu gledao s klupe za pričuve

20.12.2020.
22:50
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na Olimpicu pobijedio Napoli sa 2:0 upisavši prvu pobjedu u zadnja četiri nastupa, dok je Napoli izgubio i drugi derbi u nizu.

Pobjedu "Nebeskoplavima" donijeli su Ciro Immobile (9') i Luis Alberto (56').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je početkom prosinca pobijedio Speziju (2:1), a potom upisao poraz i dva remija. Na pobjednički kolosjek vratio se protiv Napolija, kojem je ovo drugi izgubljeni derbi u nizu nakon što je u prošlom kolu poražen od Intera (0:1).

Atalant demolirala Romu

Atalanta je pobijedila Romu sa 4:1 nakon što su gosti vodili 1:0 na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je povela već u trećoj minuti golom Edina Džeke, no u drugom poluvremenu na terenu je postajala samo jedna momčad, Atalanta.

Domaćin je od 59. do 85. minute zabio četiri gola okrenuvši rezultat, a strijelci su bili Duvan Zapata (59), Robin Gosens (70), Luis Muriel (72) i Josip Iličić (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Pašalić nije nastupio za domaći sastav zbog ozljede mišića, dok je Boško Šutalo utakmicu gledao s klupe za pričuve.

Milan je na gostovanju pobijedio Sassuolo sa 2:1, a susret je obilježio Rafael Leao postigavši pogodak nakon svega šest sekundi igre što je najbrži gol u povijesti Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbrži gol u povijesti Serie A

Gosti su krenuli s centra, Hakan Calhanoglu je uposlio Rafaela Leaoa koji je zabio za 1:0 nakon 6.7 sekundi. Dosadašnji rekord držao je Paolo Poggi koji je u prosincu 2001. godine zabio gol za Piacenzu protiv Fiorentine nakon osam sekundi.

Alexis Saelemaekers je u 26. minuti doveo goste do 2:0, a konačnih 2:1 postavio je Domenico Berardi u 89. minuti. Ante Rebić nije nastupio za Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan vodeći na tablici

Inter je identičnim rezultatom pobijedio Speziju. Za milanski sastav zabili su Achraf Hakimi (51) i Romelu Lukaku (71-11m), a za goste zabio je Roberto Piccoli (90+4). Marcelo Brozović je igrao do 66. minute, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 80. minuti. Martin Erlić nije nastupio za goste.

Cagliari i Udinese su odigrali 1:1, a Marko Rog je igrao do 88. minute za domaći sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benevento je pobijedio Genou sa 2:0. Marko Pjaca je za goste igrao cijeli susret, dok Milan Badelj nije nastupio.

Večeras se još sastaju Atalanta - Roma, te Lazio - Napoli. Na ljestvici vodi Milan sa 31 bodom ispred Intera koji ima bod manje. Juventus je treći sa 27 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo