ZANIMLJIV IZBOR

NEOBIČNI KRITERIJI ENGLESKOG ČETVRTOLIGAŠA: Posao trenera dali seksualnom prijestupniku umjesto legendarnom stoperu

Jolley je završio fakultet na prestižnom Cambridgeu te je bivši bankar, a iz Grimsbyja tvrde kako su baš te stavke iz njegovog životopisa presudile u izboru

Engleski mediji zabavljaju se s jednom neobičnom vijesti. Naime, engleski čevrtoligaš Grimsby Town tražio je trenera, a posao je na koncu dobio manje poznati Michael Jolley. I tu ne bi bilo ništa čudno da Jolley nije seksualni prijestupnik, a glavni konkurent mu je bio igrač Arsenala Sol Campbell.

Priznao krivnju

Jolley je 2009. godine priznao krivnju za seksualni prijestup odnosno da je spavao s maloljetnicom (15) te si nije želio otežavati život i povlačiti po sudovima. Izjavio je kako je djevojka to napravila samo kako bi od njega izvukla novac, a na koncu je dobio godinu dana uvjetne kazne te su engleski i škotski nogometni savezi odmah objavili zabranu za njegove trenerske angažmane u mlađim uzrastima.


A u utrci za trenera prestigao je Campbella, legendarnog stopera Arsenala, Tottenhama i engleske reprezentacije koji je nedavno za sebe izjavio da je trenerski genijalac jer zna previše o nogometu. Jolley je završio fakultet na prestižnom Cambridgeu te je bivši bankar, a iz Grimsbyja tvrde kako su baš te stavke iz njegovog životopisa presudile u izboru.

Povratak na Net.hr