NELSON RADIKALNO PROMIJENIO IZGLED: / Amerikanac popio batine od Cro Copa pa poslušao njegov savjet

Image
Foto: : PIXSELL/Screenshot

Ona je bila njegov zaštitni znak

21.2.2019.
16:45
: PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Možda je malo neugodno u kličnu ili parteru i iritira čovjeka. Pomalo je to nesportski, mislim da bi Atletska komisija trebala to sankcionirati, ne bi trebali dopustiti da čovjek ulazi u meč s takvom bradurinom. Tim je riječima Mirko Filipović prokomentirao zaštitni znak MMA borca Roya Nelsona nekoliko dana prije njihove međusobne borbe.

Iako je u Amerikanac u borbu ušao s bradom, niti tjedan dana kasnije odlučio ju je obrijati na iznenađenje fanova. Prije nego što je otpao njihov obračuna zakazan za svibanj prošle godine Nelsonova brada je također bila na Cro Copovom udaru. Nakon što je optužio hrvatskog borca uzimanje stimulansa stigao mu je žestok odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvratna brada

"Dragi Roy, ne moraš se brinuti da uzimam stimulanse kao što tvrdiš. Jedini ‘specijalni dodatak’ su dva teška i krvava treninga svaki dan. I tako pet dana u tjednu. Bit ću testiran, kao i svi ostali borci, tijekom priprema za meč, neposredno prije borbe i odmah nakon dvoboja. Možeš biti miran i radije razmišljaj o tome da pronađeš neki dobar izgovor nakon što budem prebio tvoje bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25 svibnja. I da, molim te, učini mi uslugu. Obrij tu odvratnu bradu, izgledaj kao profesionalac i pokaži minimum respekta prema protivniku. Sretno”, napisao je na Facebooku.

Nelson mu tada nije ostao dužan te je uz svoju fotografiju napisao “Veličanstvena brada i griva”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo