NELSON NAHVALIO CRO COPA: / 'Sve pobjeđuje u prvoj rundi, on je stara škola, samo dolazi i završava protivnike'

Image
Foto: AFP

Za točno tjedan dana hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko Filipović izaći će u ring po prvi put nakon Rizinova novogodišnjeg spektakla.

18.5.2018.
10:06
AFP
VOYO logo

Sljedećeg petka Mirko Filipović će ući u ring u sklopu Bellatora 200. Nasuprot njega naći će se Amerikanac Roy Nelson. Bit će to njihov drugi sraz. Prvi se dogodio 2011. godine u UFC-u, a Nelson je tada kao pobjednik izašao iz kaveza. Dvojac je u četvrtak navečer s novinarima progovorio o njihovom meču. Nelson je ovaj put dosta nahvalio suparnika, što nije bio slučaj posljednjih tjedana kada je redovito provocirao hrvatskog borca.

Image
CRO COP PROGOVORIO O BORBI KOJU CIJELI SVIJET PRIŽELJKUJE: /

'Nemam se više posebnu želju boriti s njim, ali....'

Image
CRO COP PROGOVORIO O BORBI KOJU CIJELI SVIJET PRIŽELJKUJE: /

'Nemam se više posebnu želju boriti s njim, ali....'

"Mislim da mi pobjeda u našem prvom među nije nikakva prednost pogotovo jer je bila prije dosta godina. Svaka borba je drugačija. Mislim da je Mirku u posljednjih nekoliko godina radi sjajan posao i definitivno je napredovao. Mi kao borci moramo izaći i napraviti šou za fanove", istaknuo je Nelson pa je prokomentirao činjenicu da će se borba dogoditi u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan zbog nove prilike

"Velika je stvar boriti se pred novom publikom, jer svakim put kada odete imate sve više fanova. Odlična je stvar boriti se u nekoj drugoj zemlji i pridobiti nove fanove. Dobra je to stvar i za Bellator. Svaki put kad se borite protiv Mirka, Fedora ili Big Noga, to su legende teške divizije i mogu biti sretan što sam dobio priliku boriti se s Mirkom dvaput. Svaka prilika da se borite s teškaškom legendom je sjajna stvar", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šali je pak najavio da će Mirka nokautirati head kickovima, što je gotovo nemoguće s obzirom na njegovu građu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posljednje vrijeme odrađujem puno revanša. Najviše sam priželjkivao novi obračun s Mattom Mitronem, ali kad su me nazvali i rekli mi da ću se boriti s Mirkom nisam mogao odbiti. Sve druge samo želim opaliti po glavi i dobiti novce", kazao je i nastavio.

Hvali Mirka

"Mirko je definitivno napredovao u jednoj stvari, sve pobjeđuje u prvoj rundi. Vratio je dašak stare škole, kada smo izlazili u meč i pokušavali ga što prije završiti. On samo dolazi i završava protivnike", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik ove borbe bit će zamjena za Bellatorov Grand Prix, u um kojem nastupa Fedor Emelianenko. Cro Cop je jasno dao do znanja da ga taj turnir ne zanima.

"Za mene je važna samo borba s Mirkom, a onda prilika da se ponovo borim s Mitrioneom. Tome se nadam, a nakon toga idem na onoga koji drži pojas", poručio je Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo