NEISPUNJENA OČEKIVANJA: / Kapetan hrvatske reprezentacije ostao bez kluba

Image
Foto: PIXSELL, Željko Lukunić

Iz hrvatskog košarkaškog prvaka Cedevite objavili su da su raskinuli ugovor s kapetanom reprezentacije Rokom Lenijem Ukićem.

26.6.2015.
18:02
PIXSELL, Željko Lukunić
VOYO logo

Dan nakon potvrde da s klupe odlazi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša, koji je dobio posao u Armaniju iz Milana, zagrebački je klub objavio i razlaz s čak četvoricom igrača. Najzvučnije ime je svakako ono Roka Ukića koji je lani stigao kao veliko pojačanje iz Panathinaikosa, ali očito nije ispunio očekivanja klupskih čelnika.

Razlaz s četvoricom

Osim Ukića, u Cedeviti sljedeće sezone neće biti ni Stanka Baraća, Ivana Ramljaka i Ante Delaša, a moguća je i još poneka promjena. Zanimljivo, trojica od četvorice spomenutih igrača se nalaze na širem popisu izbornika Velimira Perasovića za Europsko prvenstvo - Ukić, Barać i Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momcima svaka čast na zalaganju i sve čestitke na osvojenim trofejima. Želimo im puno sreće u nastavku karijere jer će sigurno dobiti dobre ugovore s kvalitetnim klubovima. U KK Cedeviti su ostavili trag i u budućnosti će nam uvijek biti dragi prijatelji kada svrate u Zagreb", rekao je za klupsku internetsku stranicu sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo