IZ RUDEŠA U LJUBLJANU?

NEĆE THOMPSONA, HOĆE BIŠĆANA: Hrvatski hit-trener na putu u ‘zmajevo gnijezdo’?!

Iz susjedne Slovenije dolazi zanimljiva vijest, kako piše portal Nogomania, ljubljanska Olimpija pregovara s Igorom Bišćanom. Tek što su ušli u Prvu HNL, nogometaši Rudeša mogli bi ostati bez trenera.

“Nogometaše ljubljanske Olimpje bi lako u novoj sezoni mogao povesti hrvatski trener Igor Bišćan. Prema našim informacijama, nekadašnji reprezentativac Hrvatske i član Liverpoola pregovara oko dolaska u ‘zmajeno gnijezdo'”, piše Nogomania.

Taj je portal nedavno objavio vijest kako Crvena zvezda pregovara s Matjažom Kekom, ali od prelaska Rijekinog trenera u beogradski klub nije bilo ništa.

Mandarić je Bišćanov ‘fan’

Vlasnik Olimpije je Milan Mandarić koji je u nogometnom biznisu svojedobno bio vlasnik i tadašnjeg premierligaša Portsmoutha. Za taj klub igrao je i Robert Prosinečki (2001/02), a trener je nešto kasnije bio Velimir Zajec (2004/05).

Mandarić je veliki Bišćanov “fan”, a navodno nije zadovoljan radom sadašnjeg trenera Safeta Hadžića, iako je Olimpija ušla u finale slovenskog Kupa. Naslov državnog prvaka osvojio je  Maribor.

Eto, Slovenci u “deželi” ne žele vidjeti Thompsonov koncert, ali bi rado doveli perspektivnog nogometnog stručnjaka…

SLOVENCI ODLUČILI: Zabranili Thompsonov koncert u Mariboru: ‘Policija je procijenila da je rizik prevelik’

 

Povratak na Net.hr