NEĆE IGRATI PROTIV PLETIKOSE: / Mateo Kovačić saznao kaznu za crveni karton

Image
Foto: AFP, DANI POZO

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida Mateo Kovačić kažnjen je s jednom utakmicom neigranja zbog crvenog kartona dobivenog za vrijeme utakmice protiv Valencije.

5.1.2016.
20:32
AFP, DANI POZO
VOYO logo

Kovačić je dobio minimalnu kaznu te će pauzirati samo jednu utakmicu, u Madridu protiv Deportiva iz La Corune čiji je novi član bivši hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa. Bivši igrač Dinama i milanskog Intera će tako propustiti prvu utakmicu 'Kraljevskog kluba' pod vodstvom novog trenera Zinedinea Zidana.

Hrvatski vezni igrač u nedjelju je bio isključen u 68. minuti zbog oštrog starta na 21-godišnjem krilnom igraču Valencije Joaou Cancelu te mu je sudac pokazao izravni crveni karton. Utakmica je završila 2-2 a idući dan je trener Rafael Benitez dobio otkaz. Kovačić je ljetos došao iz milanskog Intera a Benitez, koji ga je poznavao iz talijanske lige gdje je vodio Napoli, isticao je da on zamjena za Luku Modrića. U prvenstvu je Kovačić skupio 547 minuta u 14 utakmica tijekom kojih je upisao jednu asistenciju za pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbor za natjecanje u utorak je priopćio i kako će iduću utakmicu propustiti i dvojica napadača Malage, Nordin Amrabat i Charles Dias, što otvara dodatnu mogućnost hrvatskom napadaču Duji Čopu u nedjelju na gostovanju kod Las Palmasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid se nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 37 bodova, dva manje od aktualnog prvaka Barcelone koja ima utakmicu manje, dok je vodeći Atletico Madrid s 41 bodom. Deportivo, pak, drži sedmo mjesto s 27 bodova, a zasad je nepoznato hoće li za utakmicu konkurirati Pletikosa koji je nakon odlaska iz ruskog Rostova šest mjeseci bio bez kluba. U nedjelju je domaći poraz 1-2 od Villarreala odgledao s tribine, a u ponedjeljak je i službeno predstavljen u gradu na sjeveru Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo