NE MOŽE MU NITKO NIŠTA: / Mamić se narugao Hrvatskoj, pogledajte kako se zabavlja bjegunac od zakona

Image
Foto: Screenshot/Instagram
Image
Foto: Screenshot/Instagram

U ponedjeljak se pojavila vijest da bi mogao preuzeti Široki Brijeg.

16.10.2018.
8:21
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Na dan kad je mlada hrvatska reprezentacija osigurala nastup na Europskom prvenstvu prvi put poslije 14 godina i kad su Vatreni prekinuli post od četiri utakmice bez pobjede, bivši gazda Dinama i bjegunac od zakona Zdravko Mamić pojavio se na videu na kojem je pokazao da ga niti presuda za teški kriminal ne može zaustaviti u namjeri da se dobro zabavi.

Mamić, koji je prije nekoliko mjeseci napustio Lijepu našu zbog presude Županijskog suda u Osijeku prema kojoj je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, zapjevao je stihove svoje omiljene pjesme 'Ne može nam nitko ništa' poznatog srpskog pjevača Mitra Mirića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbjegao zatvor

Nekadašnji vladar hrvatskog nogometa nalazi se u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje je otišao prije izricanja presude. Na taj način izbjegao je služenje kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak se, inače, pojavila vijest da bi mogao preuzeti Široki Brijeg, što je prokomentirao sportski direktor Zoran Bubalo.

“Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenoga u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još prije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati”, kazao je Bubalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo