LUDA PRIČA

NE MOŽE BIZARNIJE: Napucao loptu na treningu, a ona pronađena 1800 km dalje

Kad je nakon jednog udarca nogometaša u-19 momčadi Banks o’ Dee, kluba iz škotskog Aberdeena, lopta završila u obližnjoj rijeci nitko u kubu nije se niti osvrnuo s obzirom da to nije bio niti prvi niti posljednji put da se to dogodilo.

Međutim, nakon nekog vremena lopta je pronađena na norveškom otoku Vanna 6. travnja. Pronašao ju je Nils Hugo dok je šetao plažom. To je rekao prijatelju Johnnyju Mikalsenu, koji je po natpisu na lopti otkrio kome pripada. Nakon toga odlučio je napisati e-mail.

“Pozdrav. Imate najbolje pucače na svijetu. Jedan moj prijatelj je našao vašu loptu na obali. Puno je proputovala. Pronašli smo je 1800 kilometara sjeverno do Aberdeena. Malo je prljava, ali se s njom može igrati što možete vidjeti na fotografiji”, stajalo je u pismu.

Mikalsen je potom za BBC otkrio da planira posjetiti Škotsku, dok je tajnik kluba Tom Ewan dodao kako se nadaju da će im se ova lopta vratiti jer ih puno završi u rijeci i više ih nikada ne vide. Također, najavio je da će pozvati dvojicu Norvežana da im budu počasni gosti na jednoj od utakmica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr