NIJE POMOGLA NI RONALDOVA GOLČINA IZ SLODOBNJAKA: / Real ispao iz Kupa, Celta šokirala Zidaneovu momčad

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Madridski Real ispao je u četvrtfinalu Kupa kralja!

25.1.2017.
23:07
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Real se već u siječnju oprostio od prvog trofeja ove godine, treću godinu za redom ispada iz Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZIDANE PREUZEO ODGOVORNOST: Real u krizi! U četiri dana isti broj poraza kao u cijeloj prošloj godini

Domaćini su poveli autogolom Danila u 44. minuti. Igrači Celte odigrali su lijepu kombinaciju, vratar Casilla je obranio Guidettijev udarac, ali se lopta odbila se od Realovog braniča i završila u Realovoj mreži.

Modrić nije igrao, Kovačiću 90 minuta

Real je bio u nizu od 40 utakmica bez poraza, a onda je u zadnje četiri utakmice doživio dva poraza, od Seville i Celte, zatim je pobijedio Malagu i onda opet doživio novi "šamar" od momčadi iz Galicije, remi 2:2 nije bio dovoljan. Igrao je Real bez Luke Modrića koji će zbog problema s mišićem pauzirati desetak dana, dok je Mateo Kovačić odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov sjajan slobodnjak, ali pamtit će se i promašaji

Činilo se da se Real vraća početkom drugog poluvremena, kad je Cristiano Ronaldo postigao golčinu iz slobodnjaka s 28,5 metara u 62. minuti. No, pokazalo se da je malo ostalo nade za Real, Wass je zabio za domaćina u 85. minuti, a pogodak Lucasa u sudačkoj nadoknadi nije imao utjecaja na konačnog pobjednika, Celta je u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo zabio je iz slobodnjaka, ali pamtit će se i njegovi promašaji. U dvije sekunde dvaput je pogodio okvir gola. Za napadača te klase posebno je neshvatljiv drugi promašaj, kad je s tri metra Realova zvijezda pred sobom imala prazan gol, ali je pogodila vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta se plasirala u polufinale Kupa kralja u kojemu će igrati protiv Alavesa. Klub iz Viga još nikad u svojoj povijesti nije osvojio ovo natjecanje, iako je tri puta igrao u finalu, 1948., 1994. i 2001. godine.

Atletico u polufinalu

Nogometaši madridskog Atletica izborili su plasman u polufinale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratu kod Eibara odigrali 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je u prvoj utakmici na Calderonu slavio s 3-0, pa je uzvrat bio samo formalnost. Pogotke su za Eibar dali Sergi Enrich (73) i Pedro Leon (80), dok su strijelci za Atletico bili Jose Maria Gimenez (49) i Juanfran (85). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko ušao je u igru u 75. minuti.

U utorak je polufinale izborio Alaves, a posljednjeg putnika u poluzavršnicu dat će dvoboj Barcelone i Real Sociedada u četvrtak na Nou Campu. Prva utakmica završila je pobjedom Katalonaca u gostima 1:0. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo