NBA ZVIJEZDA ZADRŽANA U ZRAČNOJ LUCI: / 'Erdogan je Hitler našeg doba!'

Image

Turski košarkaš Enes Kanter, član NBA momčadi Oklahoma City Thundera zadržan je u bukureštanskoj zračnoj luci gdje je prisilno proslavio svoj 25. rođendan.

21.5.2017.
14:49
VOYO logo

Kanter, kojega se obitelj u Turskoj odrekla zbog njegovih političkih stavova, najavio je kako se vraća u SAD gdje će u utorak održati konferenciju za medije. On podržava turskog političara Fethullaha Güllena koji je već 15 godina u egzilu u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanter je bio na turneji u sklopu svoje Fundacije. Da su ga Rumunji izručili Turskoj, završio bi na dugogodišnjoj robiji. NBA zvijezda je preko Twittera poručila:

"Poništena mi je putovnica zbog mojih političkih statova. Nevjerojatno, a on je u Washingtonu napadao ljude na ulici", referirajući se na događaj kad su se Erdoganovih tjelohranitelji sukobili s prosvjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratku Kantera u SAD pomogli su i iz State Departmenta. Iz Bukurešta je otputovao u London. Za sadašnjeg turskog predsjednika, ovaj košarkaš nema lijepe riječi:

"Erdogan je grozan čovjek, diktator, Hitler našeg doba", kazao je Kanter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erdogan udario i na legendarnog nogometaša

Zanimljivo je da je Erdogan udario na najveću zvijezdu turskog nogometa, Hakan Şükür se u nemilosti zbog kritite predsjednika koji je naredio da se sa službenih stranica izbrišu svi golovi ovog igrača koji je najbolji strijlac u povijesti turske reprezentacije, a prijeti mu i konfiskacija imovine u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo