NBA KAZNIO BOGDANOVIĆEVE SUIGRAČE: Kritizirali su suce nakon poraza; ‘Nadam se da će se sramiti dok gledaju snimku…’

Njihov Utah Jazz trenutno je vodeća momčad lige

Vodstvo američke profesionalne košarkaške NBA lige financijski je kaznilo dvije najveće zvijezde trenutačno vodećeg sastava lige Utah Jazza, Donovana Mitchella i Rudyja Goberta zbog kritiziranja sudaca nakon 123-131 proaza od Philadelphia 76-ersa nakon produžetka u utakmici igranoj sa srijede na četvrtak.

GENIJALNI ŠARIĆ IZVRTIO ČUVARA KAO NA VRTULJKU: Odlična Darijeva partija u pobjedi Sunsa

Mitchell je kažnjen sa 25,000 dolara jer je nakon isključenja zbog dvije tehničke pogreške 30 sekundi prije kraja nogom prevrnuo posudu s vodom, dok je Gobert kažnjen sa 20,000 dolara zbog javnog kritiziranja sudaca.

‘Sude nepostojeće prekršaje’

“Teško je kada nakon tako žestoke borbe za pobjedu na takav način ostanemo bez nje. Nikada ne želim kriviti suce za poraz. Mogli smo napraviti više, ali u ovom slučaju ishod je bio izvan naše kontrole”, kazao je Mitchell.

Mike Conley je išao u prodor prema obruču i protiovnici ga povlače ispred sudaca i oni ništa ne sude. S druge strane, sude nepostojeće prekršaje. Mislim kako suđenje nije poštovalo košarku, kao niti našu momčad. Nadam se kako će suci pogledati snimku utakmice kod kuće. I ja ću ju pogledati, ali nadam se kako će se oni barem sramiti dok će ju gledati”, izjavio je Gobert.

Bila je to posljednja utakmica Jazza prije stanke zbog “All Star” utakmice na kojoj će sudjelovati i Mitchell i Gobert. Mitchell će igrati za momčad Kevina Duranta, a Gobert za momčad LeBrona Jamesa.

Povratak na Net.hr