POLICIJA SE BRUTALNO OBRAČUNALA S NAVIJAČIMA ZADRA: / 'Tukli su i cipelarili bespomoćnog maloljetnika, pogledajte snimku'

Image
Foto: Screenshot

Policija se još nije oglasila vezano za incident

14.4.2019.
10:15
Screenshot
VOYO logo

Susret 21. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske Zadar - Škrljevo koji je igran u Jazinama prekinut je nakon svega 11 sekundi utakmice zbog divljanja navijača Zadra. Prekid je trajao pola sata nakon čega je susret nastavljen, a Zadar je slavio 86-75.

Image
KAOS U ZADRU: /

Navijači izazvali incident, policija uletila na tribine i izbacila ih iz dvorane

Image
KAOS U ZADRU: /

Navijači izazvali incident, policija uletila na tribine i izbacila ih iz dvorane

Zbog zauzetosti Višnjika u kojem će u nedjelju igrati hrvatski rukometaši protiv Srbije, susret između Zadra i Škrljeva odigran je u Jazinama. Zadar se nakon 10 godina vratio u dvoranu u kojoj je ostvario svoje najveće uspjehe. Bio je Zadar gost Jazina i prošle godine, kada su u njima domaćin bile Jazine Arbanasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divljanje Tornada

Nažalost, 'energija' s tribina se pretvorila u nerede i divljanje navijača smještenih na tribini rezerviranoj za Tornado. Do prekida je došlo kada su navijači zasuli teren bijelim trakama, te zapalili nekoliko baklji. Došlo je i do tučnjave na tribini nakon čega je intervenirala policija i utakmica je prekinuta. Tribina je ispražnjena, a prekid je trajao skoro pola sata.

Poslije utakmice na Facebook stranici KK Zadar Fans objavljen je video s događanjima izvan dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ružne scene ispred dvorane

"Još jedno u nizu iživljavanja hrvatske policije nad navijačima. U prvom videu možete vidjeti kako dvojica policajaca pendrekom tuku i cipelare maloljetnu osobu koja bespomoćno leži na podu. U drugom videu možete vidjeti policajca koji hoda uz maloljetnu osobu i u jednom trenutku mu prilazi s leđa i pendrekom ga udara po glavi. Dodajmo kako je u drugom videu policajac ženskoj osobi koja je snimala video rekao, citiramo: "esan ti reka da maknesš taj mobitel", potom ju je uhvatio za ruku i gurnuo mobitel iz ruke. "Sigurnost i povjerenje" opet pokazuje svoju moć. Umjesto pametnijeg posla, njihov glavni problem su navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PODIJELITE OVAJ VIDEO. STOP PROGONU NAVIJAČA! ", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo