NAVIJAČI SE RUGAJU ARSENALU: / 'Kome treba Zlatan kad imamo Asana!'

Image

Navijači Arsenala jako su ljuti na svoj klub.

3.7.2016.
15:25
VOYO logo

Bijes su navijači iskazali na društvenim mrežama, pritom tražeći po internetu tko je uopće Asano. Riječ je o igraču koji je perspektiva kluba, ali navijači su već nestrpljivi, jer je zadnji naslov osvojen još 2004. godine.

Kome treba Zlatan, tu je Asano

Prošle godine u prijelaznom roku na Emirates je pristigao samo Petr Čech, a Wenger je uvjeravao kako mu je postojeći kadar dovoljan za napad na prvom mjesto. No, s obzirom da je momčad imala velikih problema s ozljedama, Arsenal, koji je Novu godinu dočekao na prvom mjestu Premiershipa, nije izdržao i sezonu je okončao na drugoj poziciji, ali je već tjednima prije kraja izgubio šanse za naslov koji je osvojio Leicester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikićev suigrač

Uglavnom, navijači nisu zadovoljni, Asano nije ime koje im ulijeva povjerenje. Arsenal se ranije nije usrećio s njegovim sunarodnjacima Junichijem Inamotom i Ryom Miyaichijem.

"Kome treba Zlatan, kad imamo Asana", napisao je na Twitteru jedan nezadovoljni navijač aludirajući na činjenicu da je Manchester United na početku prijelaznog roka doveo Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetjednogodišnji Asano je prethodne tri godine igrao za Hiroshimu Sanfrecce i bio suigrač bivšeg dinamovca Mihaela Mikića. U 57 utakmica zabio je 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo