NAVIJAČI OPREZ: / Ove stvari obavezno izbjegavajte za vrijeme vrijeme boravka u Francuskoj

Image
9.6.2016.
14:35
VOYO logo

U Francuskoj će za vrijeme Europskog prvenstva, u suradnji Kluba navijača Uvijek vjerni te Uefe i FSE, biti organizirano hrvatsko navijačko veleposlanstvo (Fans Embassy Croatia), kao središnje mjesto okupljanja navijača hrvatske nogometne reprezentacije na kojem će moći pronaći sve potrebne i važne informacije, objavio je HNS.

Navijačko veleposlanstvo

"Klub navijača Uvijek vjerni u gradovima u kojima igra hrvatska reprezentacija organizira tzv. Veleposlanstvo za navijače, odnosno, Fans Embassy Croatia. Dio je to projekta Fans Embassy's Euro 2016. te je organiziran od strane KN Uvijek vjerni, Uefe i FSE-a, a u istom sudjeluju sve zemlje sudionice europske smotre. Hrvatsko veleposlanstvo za navijače bit će središnje mjesto okupljanja navijača hrvatske nogometne reprezentacije u gradovima domaćinima Europskog prvenstva, a služit će za dobivanje i razmjenu svih specijaliziranih informacija i potreba za hrvatske navijače. Iz razloga zabrane navijačkih okupljanja bilo kakve vrste na drugim mjestima, Fans Embassy Croatia bit će službeno mjesto okupljanja svih hrvatskih navijača prije utakmica hrvatske reprezentacije", priopćili su iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se otvara

Navijačko veleposlanstvo, inače, otvara se dan prije utakmice te je dostupno u gradovima domaćina na dan same utakmice, kao i dan kasnije. Hrvatskom timu u navijačkom veleposlanstvu pridružena su i dva lokalna volontera iz gradova domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozicije hrvatskog navijačkog veleposlanstva

Pariz: Champ de Mars, službena Fan zona grada Pariza

Saint - Etienne: Gare de Saint-Etienne Chateaucreux - Esplanade de France (Parc François Mitterrand)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bordeaux: Place des Quinconces, službena Fan Zona grada Bordeauxa

Posebe napomene

Klub navijača Uvijek vjerni naglašava da je francuska policija pod izvanrednim mjerama, veoma ozbiljna i usredotočena na sigurnost. Tolerancija za nezakonito ponašanje ne postoji. Također, Uefa će imati nultu stopu tolerancije prema svim oblicima devijantnog ponašanja poput homofobije, rasizma, diskriminacije, govora mržnje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svim gradovima domaćinima bit će predstavnici Ministarstva vanjskih i unutarnjih poslova, a koji će biti na usluzi svim navijačima.

Za potrebe hrvatskih navijača osiguran je francuski broj +33 76 509 4710 koji će biti dostupan 24/7, a sve detalje i korisne informacije Veleposlanstva RH u Francuskoj pročitajte na službenoj stranici HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo