U MILANU ZAVLADALA NEZAPAMĆENA EUFORIJA: / Svi se nadaju da će s Bobanom na San Siro doći još jedan Hrvat

Image
Foto: Fabio FERRARI / La Presse / AFP

Bivši Vatreni imat će posebnu zadaću

11.6.2019.
12:32
Fabio FERRARI / La Presse / AFP
VOYO logo

Povratak legendarnog kapetana Vatrenih Zvonimira Bobana na San Siro jedna je od udarnih tema u talijanskim medijima. Boban se u utorka opet našao na naslovnici Gazzette dello Sport.

"Boban dovodi vrhunskog playmakera, Maldini obnavlja obranu i Milan ide u novi uzlet", stoji na naslovnici poznatog talijanskog dnevnog lista. Već se danima nagađa da nekadašnjeg veznjaka Milana do San Sira dijeli Fifino odobrenje. Poznato je da Boban tamo obavlja funkciju savjetnika predsjednika Giannija Infantina, a da bi preuzeo dužnost u Milanu prvo mora biti razriješen postojeće u Fife.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li im se ostvariti san?

Nakon što je procurila vijest o mogućem dolasku Bobana na San Siro reagirali su i brojni navijači posrnulog talijanskog velikana. Njima je san da Zorro tamo dovede svog nasljednika u reprezentaciji LukuModrića. Nadaju se da bi ga Boban mogao uvjeriti u to jer mu je idol, a i poznato je da je zvijezda Reala Milanov fan.

San će im se, međutim, teško ostvariti jer je Modrić produžio ugovor s Madriđanima do ljeta 2021. i namjerava ga ispuniti. Ukoliko pak Zinedine Zidane odluči da mu više nije potreban, onda bi se stvari mogle promijeniti, ali o tome za sada nema govora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo