NAVIJAČI CITYJA NA KOLJENIMA: / Guardiola odlazi s Otoka, već se zna kojeg će velikana preuzeti?

Image

Tijekom karijere igrao za Romu i Bresciju

11.2.2020.
9:27
VOYO logo

Samo tri dana nakon što je objavljeno da bi PepGuardiola uskoro mogao napustiti Etihad, stigla je vijest da Juventus želi upravo Katalonca instalirati na mjesto koje sada drži MaurizioSarri. Prema pisanju britanskog The Suna, predsjednik Juvea AndreaAgnelli smatra da je Guardiola idealna osoba koja bi klub mogla odvesti u sam vrh europskog nogometa.

The Sun je ovog vikenda, inače, objavio da Guardioli iduće godine istječe ugovor te da nema naznaka da će potpisati novi. Poznato je da je Juve i nakon smjene Maxa Allegrija razmišljao o Pepu, a neki su i objavili da su dvije strane postigle dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Italiju

Guardiola je tijekom karijere igrao za Romu i Bresciju i odlično govori talijanski. Kako je već osvajao trofeje u Španjolskoj, Njemačkoj i Engleskoj, Italija se čini logičnim izborom.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 23, 2019, Bergamo, Italy: maurizio sarri (juventus)during Atalanta vs Juventus, Italian Soccer Serie A Men Championship in Bergamo, Italy, November 23 2019 - LPS/Francesco Scaccianoce, Image: 484444145, License: Rights-managed, Restrictions: * Italy Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Francesco Scaccianoce / Zuma Press / Profimedia

U međuvremenu, La Repubblica je u ponedjeljak plasirala vijest da u Juventusu razmišljaju o smjeni Maurizija Sarrija i povratku Allegrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je za vikend doživio težak udarac protiv Verone, a istovremeno je Inter razbio Milan i preuzeo prvo mjesto lige s jednakim brojem bodova kao i Juve. Lazio im je odmah za vratom s tek jednim bodom zaostatka i u velikom naletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo