STALI NA STRANU TRENERA

NAVIJAČI BAYERNA NAPALI BRACU: Žele da Salihamidžić odmah napusti klub; ‘Smijenite ga i maknite iz Uprave…’

Trener Bayerna Hansi Flick nedavno je javno rekao da će napustiti klub na kraju ove sezone

Njemački i europski nogometni prvak Bayern Munchen nalazi se u turbulentnom razdoblju. Bavarci su u četvrtfinalu ispali iz Lige prvaka i neće braniti europski naslov, a nedugo nakon toga njihov trener Hansi Flick potvrdio je da na kraju sezone napušta klub.

FLICK POTVRDIO DA NAPUŠTA BAYERN: Poznato tko je prvi favorit za klupu Bavaraca nakon Flickova odlaska

Flick je navodno bio u skukobu sa sportskim direktorom Hasanom Slihamidžićem i njemački mediji su objavili da je upravo zbog toga odlučio da će napustiti klub.

BAYERNOVA ZVIJEZDA O ODLASKU TRENERA: ‘Nije nam rekao svoje razloge, niti to mora napraviti’

Hansi Flick (lijevo) i Hasan SalihamidžićFoto: Profimedia

Pokrenuli peticiju

Nakon što je Flick odlučio otići iz Bayerna, o cijelom slučaju su se oglasili i navijači tog kluba. Oni su pokrenuli peticiju za odlazak Salihamidžića, kojeg smatraju glavnim krivcem za Flickov odlazak.

“Kao navijači i članovi kluba, smatramo neprihvatljivim način na koji se postupa s najboljim svjetskim trenerom! Preuzeo je tu poziciju u teškoj situaciji i izvukao maksimum iz momčadi (6 trofeja) “, stoji u uvodu te se od kluba zahtijeva da se ne rastane s Flickom, već sa Salihamodžićem:

“Željeli bismo da Hasan Salihamidžić najavi hitnu ostavku na mjesto sportskog direktora. U suprotnom, pozvali bismo nadzorni odbor Bayern Münchena da ga smijeni i makne iz uprave.”

Ta peticija već ima preko 21 tisuću potpisa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr