NASTAVLJA SE EGZODUS POD 'TORNJEM': / Nakon Zubca i Žižića, još jedan talent odlazi iz Cibone

Image
Image
20.3.2017.
12:27
VOYO logo

Ako se to ostvari, Slavica će krenuti putem Ivice Zubca i Ante Žižića. Zubac, koji je ove godine debitirao u NBA ligi i igra sjajno za Lakerse, otišao je početkom prošle godine iz Cibone u Cedevitu, da bi se zbog neriješene situacije na kraju skrasio u Mega Leksu, momčadi svog menadžera Miška Ražnatovića.

Ante Žižić je polovicom ove sezone, za odštetu od 150.000 eura napustio Cibonu i prešao u turskog euroligaša Daruşşafaku, a na ljeto će u NBA, u Boston Celticse koji su ga izabrali na draftu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aco zbog toga otišao iz kluba

Cibona je u sve težoj situaciji, zbog prodaje Žižića je ostavku u klubu podnio hrvatski izbornik Aleksandar Petrović i na kraju završio na sudu s direktorom kluba Domagojem Čavlovićem kojeg je optužio da radi u korist menadžera, a ne kluba.

Sve u svemu, žalosna situacija za nekadašnjeg dvostrukog europskog prvaka koji je postao samo kratkotrajna prolazna stanica za talentirane igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetogodišnji Nik Slavica ove sezone je u momčadi Damira Mulaomerovića ima učinak od 6,7 poena i 3,7 skokova u ABA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo