HALO MADRID: / Napoli ne odustaje, nakon godinu dana ponovno se u Realu raspituje za hrvatskog veznjaka

Image
Foto: AFP, JANEK SKARZYNSKI

Napoli je silno zainteresiran da ovog ljeta iz madridskog Reala dovede hrvatskog reprezenativca Matea Kovačića, piše talijanski list Corriere della Sera.

14.4.2017.
13:41
AFP, JANEK SKARZYNSKI
VOYO logo

Prije godinu dana također je ovaj talijanski klub želio dovesti hrvatskog veznjaka, koji je tada imao lošiji status nego danas u Zidaneovoj momčadi, ali je Napoli dobio Realovu "košaricu", kad je Kovačić u pitanju.

"Sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli raspitivao se u Realu za bivšeg igrača Intera, a sad opet postoji zanimanje za hrvatskog veznjaka", piše Corriere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupili ga za 30 milijuna eura, ne prodaju ga za manje

Kovačić je ove sezone u Realovom dresu skupio dva gola i tri asistencije i igra više i bolje nego u svojoj prvoj godini na Santiago Bernabeuu. U trenucima kad su bili ozlijeđeni Modrić i Kroos, Zinedine Zidane mogao ga je "mirne duše" koristiti u veznom redu, Kovačić je vrlo dobro iskoristio tu minutažu. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je 2015., tada 21-godišnjeg Kovačića platio 30 milijuna eura. Napoli bi, ako želi vidjeti hrvatskog veznjaka na San Paolu, trebao barem "mečirati" taj iznos da u momčadi ima dvojicu hrvatskih reprezentativaca, Kovačića i Marka Roga za kojeg su Napolitanci prije godinu dana izdvojili 16 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo