NAKON SAMO DVADESETAK SATI SPLIT PONOVNO NA PARKETU: / Zabili 125 poena na Gripama i došli do povijesnog rekorda

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Samo dvadeset sati nakon pobjede protiv Budućnosti košarkaši Splita morali su opet na parket

10.1.2021.
19:13
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 14. kola regionalne košarkaške ABA lige Split je u subotu na domaćem parketu iznenađujuće svladao Budućnost sa 78-77 (40-40), i to tricom sa deset metara koju je sekundu prije kraja pogodio Sani Čampara.

Završnica susreta bila je izuzetno uzbudljiva. Minutu i 40 sekundi prije kraja gosti su poveli 77-75. Nakon toga puno se griješilo na obje strane i na kraju je Splićanima ostalo 13 sekundi za zadnji napad. Na kraju je lopta došla do Sanija Čampare, koji je sekundu prije kraja pogodio tricu sa deset metara i donio pobjedu protiv momčadi koja je bila veliki favorit i u utakmicu je ušla sa 9 pobjeda i 1 porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno izašli na parket

No, samo dvadeset sati nakon pobjede protiv Budućnosti košarkaši Splita morali su opet na parket. U 17. kolu HT Premijer lige 'žuti' su na Gripama svladali Hermes Analiticu 125:59 (23:20, 36:11, 34:14, 32:14).

Kako je objavio klub, prema klupskom kroničaru Vinku Bajroviću Capi i povijesnim knjigama tih plus 66 je najviša razlika koju je Split ostvario u povijesti spram drugih rivala u elitnim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku su dobili svi igrači, a pruženu priliku iskoristili su i mlađi igrači. Gizdavčić je zabio pet trica, a dobre napadačke role imali su i Perasović te Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo