NAKON KATASTROFE: / Izbornik rukometaša poslao poruku našim navijačima!

Image
Foto: AFP, MARWAN NAAMANI

Hrvatski izbornik Željko Babić nije bio previše tužan nakon debakla protiv Francuske. Suparnik je slavio sa 32-24 i očitao lekciju našim igračima.

23.1.2016.
20:18
AFP, MARWAN NAAMANI
VOYO logo

Izborniče, zašto se Hrvatska predala?

"Ne bih rekao da smo se predali, moram analizirati prvo utakmicu, da bih znao što se dogodilo. Mislim da je obrana bila osnovni problem, a ne napad, odnosno odgovor na njihovu na 5-1 obranu", rekao je izbornik Željko Babić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Psiha je učinila svoje. Ona je presudila. Da mogu vratiti vrijeme, ne bih mijenjao pripremu, dobro smo je odradili. Nekad protivnik ne dozvoljava da igraš."

Izbornik je pohvalio mlade igrače, a imao je poruku za navijače pred malim ekranima: "Navijači ne trebaju biti razočarani, već uživati u rukometnoj igri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledalo je očajnički

Jedan od onih koji nije imao svoj dan bio je Ivan Čupić, on je sam priznao kako - nije bio pravi.

"Iskreno ne znam što se dogodilo. Htjeli smo nametnuti tempo, no oni su nas uspavali od prve minute. Upali smo u njihov mlin i igrali kako su oni htjeli. Razbranili smo Omeyera i bilo je teško igrati drugo poluvrijeme", poručio je Čupić i osvrnuo zašto je taj vratar toliki problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo strah od Omeyera, iako je jedan od najboljih na svijetu. Dobro smo otvorili utakmicu, imali nekoliko nesretnih stativa, a on je kao i cijela obrana bio dobar. Šteta za utakmicu, ispalo je drugačije od onoga što smo se nadali. Ova je utakmica za koju živiš, bili smo motivirani i bez respekta prema njima. Problem je bio taj što su nas uspavali u prvih 20 minuta i nisu nam dali da dođemo do izražaja. Drugo poluvrijeme izgledalo je očajnički, borili smo se, ali nije išlo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo