NAJVEĆI POTROŠAĆI NISU ZAINTERESIRANI ZA TRANSFER ŠPANJOLSKE ZVIJEZDE: / 'Nemamo dovoljno novca za njega'

Image
Foto: AFP

Gdje će francuski genijalac?

17.5.2019.
15:26
AFP
VOYO logo

Od kada je francuski napadač Antoine Griezmann objavio kako će ovo ljeto napustiti Atletico Madrid i karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, mediji se bave pitanjem koji će ta momčad biti.

Kao glavni favorit za njegov transfer ostaje Barcelona, iz koje se nisu još oglasili oko tog pitanja, ali komentar su prokomentirali iz druga dva europska kluba koji su odbacili mogućnost dovođenja Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann celebrates after scoring his second goal during the UEFA Europa League final football match between Olympique de Marseille and Club Atletico de Madrid at the Parc OL stadium in Decines-Charpieu, near Lyon on May 16, 2018. / AFP PHOTO / Philippe DESMAZES

Radi se o Manchester Cityju i Paris Saint Germainu, dva klubova koji su posljednjih godina poznati po velikoj potrošnji na dovođenje igrača. No, iz oba kluba su poručili kako neće dovesti Griezmanna.

Na pitanje o Griezmannu trener PSG-a Thomas Tuchel rekao je sljedeće: 'Griezmann je fenomenalan igrač, možre igrati u svakom klubu i jasno da je on nogometaš kojeg svaki trener želi imati. No, taj transfer nije nešto što želimo. Nama trebaju pojačanja, ali u defenzivnom dijelu ekipe'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ciyju nemaju novca?

O potencijalnom transferu pitali su i trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu. 'Ljudi u Barceloni se ne trebaju brinuti. Nećemo pokušati kupiti Griezmanna, nemamo novca za to', rekao je španjolski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo