NAJVEĆA ZVIJEZDA BAYERNA NAKLONILA SE NIKI KOVAČU: / 'Vjeruje mi i sretan sam što mi je on trener'

Image
Foto: Profimedia, AFP

Nakon što je lani imao puno problema u svlačionici bivši izbornik napokon je zadobio povjerenje igrača

21.9.2019.
10:02
Profimedia, AFP
VOYO logo

Desetak dana prije kraja prijelaznog roka Philippe Coutinho napustio je Barcelonu i otišao na posudbu u Bayern. Za sada se to pokazalo odličnim potezom i za igrača i za klub. Brazilac je pod dirigentskom palicom hrvatskog stručnjaka NikeKovača opet počeo igrati kao u najboljim danima i podsjetio je na onog igrača koji je žalio i palio u dresu Liverpoola. Zbog toga je jasno da je izrazito zahvalan bivšem izborniku o čemu je progovorio u razgovoru za Sport1.

Napokon sretan

"Sretan sam što mi je on trener. Znam da mi vjeruje i to me čini sretnim. Osjećam se dobro i naporno radim kako bih bio bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Coutinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je stigao na jednogodišnju posudbu za koju je Bayern isplatio Kataloncima 8,5 milijuna eura. U ugovor koji su sklopila dva europska giganta ugrađena je i otkupna klauzula prema kojoj ga Bavarci mogu trajno otkupiti za 120 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern, inače, u subotu u 15.30 sati igra s Kölnom u sklopu petog kola njemačkog prvenstva. Coutinhu i društvu to je odlična prilika da poslije pobjede na Crvenom zvezdom okončaju tjedan na savršen način. Bavarci su poslije četiri kola na petom mjestu s osam osvojenih bodova što je za dva manje od vodećeg Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo