NAJVEĆA DILEMA: / Trener Dinama dao odgovor na pitanje koje muči sve navijače

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je susret 14. kola Prve HNL protiv Intera u Zaprešiću koji se igra u subotu u 15 sati.

28.10.2016.
13:49
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Očekuje nas dvoboj protiv Intera, očekujem dobru i zanimljivu utakmicu. Nadam se da ćemo odigrati prema očekivanjima i što je najbitnije osvojiti nova tri boda. Što se tiče stanja u momčadi, osim Ivana Fiolića koji vjerojatno neće biti spreman i ostalih igrača koji su već duže vrijeme van pogona, svi su u dobrom stanju", rekao je Bugarin.

Potom se posvetio pitanju prvog vratara koje je je u posljednje vrijeme u žarištu pozornosti. Naime, do njegovog dolaska AdrianŠemper bio je broj jedan, a u on je potom na to mjesto instalirao DominikaLivakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Znao sam da će to biti prvo pitanje. Vidjet ćete sutra tko će biti na golu. Znate da nikada ne govorim sastav prije utakmice, takva je moja odluka. Zadovoljan sam sa svim igračima u momčadi, jer svi su u kombinacijama s obzirom na veliki broj utakmica tijekom čitave sezone", izjavio je Petev te je dodao:

"Šemper je veliki talent. Htio sam da dobije prigodu i da ga malo dignemo. Imamo dva golmana a kako je još puno utakmica do kraja sezone obojica moraju biti na visokoj razini. Teško je odigrati šest mjeseci s 11-12 igrača. Pred nama je puno utakmica i takve su promjene normalne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Adrian Šemper

Kada je u pitanju Inter trener Dinama istaknuo je sljedeće:

"Gledao sam ih, dobra su momčad. Bit će to teška utakmica sutra, ali smatram da ćemo uzeti ono najbitnije - tri boda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo