'NAJTEŽA ODLUKA U KARIJERI': / Hazard se oprostio od Chelseaja i posebno zahvalio jednoj osobi

Image
Foto: AFP

Hazard se nakon objave transfera u Real Madrid oglasio na društvenim mrežama

8.6.2019.
9:00
AFP
VOYO logo

Nakon višemjesečne trakavice Eden Hazard u petak navečer i službeno je postao novi član Real Madrida.

Image
GOTOVO JE! EDEN HAZARD JE MADRIDISTA: /

Kraljevski klub dao bogatstvo za Belgijanca, postat će njihov najplaćeniji igrač

Image
GOTOVO JE! EDEN HAZARD JE MADRIDISTA: /

Kraljevski klub dao bogatstvo za Belgijanca, postat će njihov najplaćeniji igrač

Belgijanac je potpisao do 2024. godine, a spekulira se kako je Chelsea za njega dobio 100 milijuna eura, što je sasvim pristojna cifra znajući da je ulazio u posljednju godinu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard se nakon objave transfera oglasio na društvenim mrežama podužom porukom u kojemu se zahvalio na svim lijepim trenucima u Londonu.

"Znate sada da idem u Real Madrid. Nije tajna da sanjam još od malih nogu da zaigram za taj klub. Dao sam sve od sebe da ostanem fokusiran na nogomet iako je bilo jako teško proteklih šest mjeseci pogotovo zbog svih tih pisanja u medijima. Sada kada su klubovi postigli dogovor, nadam se da razumijete da sam napravio novi korak u karijeri i želim ostvariti svoje snove", napisao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi sretan

"Napuštanje Chelseaja najteža je odluka u mojoj dosadašnjoj karijeri. Sada kada je sve gotovo, želim dati do znanja da sam uvijek davao maksimum i zaista volio svaku sekundu koji sam proveo u ovom klubu. Došao sam kada sam imao samo 21 godinu i uz vas sam postao čovjek i igrač. Na kraju krajeva zbog Chelseaja sam postao kapetan reprezentacije Belgije. BIlo je teških trenutaka, ali uživao sam sve ove godine u Chelseaju."

Hazard je napomenuo kako odlazi sretan nakon naslova Europske lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji mnogo fantastičnih trenutaka koje smo doživjeli zajedno, ali i onih koji nas još uvijek bole. Navijači su za mene uvijek bili posebni jer su nam davali fantastičnu podršku. Bez vas ništa ne bi bilo moguće i hvala vam na svemu. Imamo mnogo lijepih uspomena i sretan sam što odlazim nakon osvajanja Europske lige. Chelsea i navijači ovog kluba će uvijek biti u mom srcu i naravno da ću nastaviti i dalje pratiti sve rezultate. Nadam se da ćemo igrati jedni protiv drugih u Ligi prvaka i da ćemo se sresti vrlo brzo", završio je Belgijanac zahvalivši se svima u klubu i posebno Romanu Abramoviču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo