banner

VELIKA NESREĆA

NAJSTARIJI MARADONIN SIN NEĆE MOĆI DOĆI NA NJEGOV SPROVOD?: Razlog je stvarno pretužan; ‘Kapetanu mog srca, nikad nećeš umrijeti’

Tridesetčetvergodišnji Diego Sinagra Maradonin je sin iz afere s Cristianom Sinagrom

Diego Armando Maradona Sinagra, najstariji sin legendarnog argentinskog nogometaša Diega Armanda Maradone najvjerojatnije neće prisustvotavi sprovodu svojeg oca koji je preminuo u srijedu.

[VIDEO] TISUĆE ARGENTINACA DOŠLE SE POKLONITI MARADONI: Javni ispraćaj u Ružičastoj kući obilježio i ružan incident

Tridesetčetverogodišnji Diego Armando Maradona Sinagra dijete je izvanbračne afere Maradone s Cristianom Sinagrom, koja je dijetetu dala mu puno očevo ime i odgojila ga sama u Italiji.

Počeo u Napoliju

Talijanski sud je službeno priznao Maradonino očinstvo 1993. godine, ali legendarni Argentinac ga je prihvatio kao svojeg sina tek 2007. godine.

Diego MaradonaFoto: Profimedia

Diego Sinagra se od malih nogu bavio nogometom, a tijekom igračke karijere nastupao je za brojne talijanske klubove. Počeo je u klubu u kojem njegov otac ima status božanstva – Napoliju, ali tijekom karijere je igrao za niželigaške klubove.

‘Kapetan njegovog srca’

Maradonin sin oglasio se na društenim mrežama u srijedu, nakon što je diego umro i objavio fotografiju Napolijevog stadiona te napisao:

“Kapetanu mog srca, nikad nećeš umrijeti”.

Maradonin sprovod održat će se u četvrtak u Buenos Airesu, a Diego Sinagra na njemu najvjerojatnije neće moći biti jer je prošlog tjedna završio u bolnici zbog koronavirusa i teško je vjerovati da će Sinagra zbog epidemiološke situacije uspjeti stići na vrijeme do Argentine.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Povratak na Net.hr