NAJSTARIJI MAMIĆ JASAN: / 'To im je bio j*beni gaf'

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Svađa između Zdravka i Zorana Mamića na posljednjoj prvenstvenoj utakmici između Dinama i Rijeke na Maksimiru, odjeknula je u hrvatskoj javnosti i zasjenila sam dvoboj.

1.6.2015.
0:17
Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Do sukoba braće je došlo nakon što je Zdravko sugerirao Zoranu da Ognjena Vukojevića uvede u igru, kome je utakmica s Rijekom bila oproštajna, s čime se Zoran nije složio. Svađa je kulminirala Zoranovim demonstrativnim odlaskom s travnjaka u svlačionicu, a kasnije se nije niti vratio na dodjelu medalja. Poslije je Zdravko smirio strasti mirnim tonovima, a sad se javio i njihov najstariji brat Stojko Mamić, i prokomentirao događaj.

'Svađa na utakmici protiv Rijeke bila im je j*beni gaf'

"Svađa na utakmici protiv Rijeke bila im je j...ni gaf. Pokvarili su sjajnu utakmicu, atmosferu, o kojoj se više ne govori, nego samo o njima dvojici. Zoran je burno reagirao i otišao s klupe, što nije trebao napraviti. Međutim, ne bih o tome pridavao značenje. Bila je to još jedna u nizu njihovih svađa i ona ne može poremetiti njihov odnos", kazao je Stojko Mamić za Večernji list, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo takvi, stalno se svađamo međusobno, ali u tim svađama nema zle krvi. Odnos Zdravka i Zorana treba gledati isključivo kao bratski, a brat bratu ne može željeti loše. Zato ih dugoročno vidim zajedno. Normalno bi bilo da Zoran sada dobije novi ugovor, na četiri godine jer je u godinu i pol napravio više od bilo kojega trenera prije njega. Sjetite se što ste pisali o Machadu ili Sigaliju kad su tek došli, a kakvu su sjajnu polusezonu odigrali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo