NAJSTARIJI MAMIĆ JASAN: / 'To im je bio j*beni gaf'

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Svađa između Zdravka i Zorana Mamića na posljednjoj prvenstvenoj utakmici između Dinama i Rijeke na Maksimiru, odjeknula je u hrvatskoj javnosti i zasjenila sam dvoboj.

1.6.2015.
0:17
Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Do sukoba braće je došlo nakon što je Zdravko sugerirao Zoranu da Ognjena Vukojevića uvede u igru, kome je utakmica s Rijekom bila oproštajna, s čime se Zoran nije složio. Svađa je kulminirala Zoranovim demonstrativnim odlaskom s travnjaka u svlačionicu, a kasnije se nije niti vratio na dodjelu medalja. Poslije je Zdravko smirio strasti mirnim tonovima, a sad se javio i njihov najstariji brat Stojko Mamić, i prokomentirao događaj.

'Svađa na utakmici protiv Rijeke bila im je j*beni gaf'

"Svađa na utakmici protiv Rijeke bila im je j...ni gaf. Pokvarili su sjajnu utakmicu, atmosferu, o kojoj se više ne govori, nego samo o njima dvojici. Zoran je burno reagirao i otišao s klupe, što nije trebao napraviti. Međutim, ne bih o tome pridavao značenje. Bila je to još jedna u nizu njihovih svađa i ona ne može poremetiti njihov odnos", kazao je Stojko Mamić za Večernji list, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo takvi, stalno se svađamo međusobno, ali u tim svađama nema zle krvi. Odnos Zdravka i Zorana treba gledati isključivo kao bratski, a brat bratu ne može željeti loše. Zato ih dugoročno vidim zajedno. Normalno bi bilo da Zoran sada dobije novi ugovor, na četiri godine jer je u godinu i pol napravio više od bilo kojega trenera prije njega. Sjetite se što ste pisali o Machadu ili Sigaliju kad su tek došli, a kakvu su sjajnu polusezonu odigrali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo