VRATIO SE U NJEMAČKU

NAJSKUPLJI SRPSKI NOGOMETAŠ REKAO ZAŠTO NIJE USPIO U REAL MADRIDU: Otkrio da nije pričao sa Zidaneom, zna se i zašto

Jović se vratio u klub u kojemu je odigrao fenomenalnu sezonu prije transfera u Real Madrid

Dvadesettrogodišnji srpski nogometaš Luka Jović u zimskom prijelaznom roku napustio je redove Real Madrida i otišao na posudbu u svoj bivši klub, njemački Eintracht iz Frankfurta.

ŠTO ĆE ZIDANE REĆI KADA ČUJE OVO?: Najskuplji srpski nogometaš oduševio u prvoj utakmici nakon odlaska iz Real Madrida

Jović je odigrao odličnu sezonu za klub iz Frankfurta u sezoni 2018./2019 ., a to mu je u ljeto 2019. donijelo prelazak u Real Madrid za 60 milijuna eura, čime je postao najskuplji srpski nogometaš ikada.

ZAŠTO JE NAJSKUPLJI SRPSKI NOGOMETAŠ JEDAN OD NAJVEĆIH PROMAŠAJA REAL MADRIDA?: ‘Ovo su razlozi zbog kojih nije uspio…’

Mala minutaža

No, u Realu nikada nije uspio u potpunosti pokazati svoj talent, a sada je nakon povratka u Eintracht objasio zašto je to bilo tako.

“Mislim da je to bilo povezano s time što nisam puno igrao. Nikad nije lagano u momčadi poput Real Madrida, gdje je stil igre drugačiji, a pritisak je uvijek jako velik. Zato je bilo najbolje otići i vratiti se ovdje”, rekao je Jović na svojem predstavljanju.

Nije se iskazao

U Madridu Joviću nije išlo sve po planu. Prošle sezone nije uspio iskazati i opravdati očekivanja i novac koji je Kraljevski klub uložio u njega. Razočarao je svojim izvedbama na travnjaku, a još su sve gorim učinile neke skandalozne situacije u kojima se našao.

“Nisam imao sreće. Ozljede su na to utjecale, a nisam se dobro snašao ni u privatnom životu. Imao sam sreću što sam mogao svakodnevno trenirati s najboljim igračima svijeta. Stekao sam iskustvo i sada se smatram boljim igračem. Unatoč činjenici da nisam mogao imati kontinuitet na terenu,iz iskustva u Madridu sam dobio puno toga pozitivnog”, rekao je.

Komunikacija s trenerom

Jović je usporedio svojeg trenera u Realu Zinedinea Zidanea i Adija Huttera koji ga vodi u Eintrachtu.

“Ne želim ulaziti u detalje, obojica  su fenomenalni su. Zidane je jako dobar na osobnoj razini, ali lakše mi je komunicirati s Adijem na engleskom, jer ne govorim španjolski dovoljno dobro da bih mogao razgovarati sa Zidaneom. To mi jako olakšava stvari”, poručuje Jović.

 

Povratak na Net.hr