JOZO BHOY

NAJSKUPLJI DINAMOVAC U CELTICU OBEĆAO ŠKOTIMA: ‘Idemo po peti naslov!’

Celtic je u svom službenom magazinu predstavio svoje najskuplje ovosezonsko pojačanje Jozu Šimunovića.

Za Dinamovog braniča, koji u Mamićevoj momčadi nije imao čak ni siguran status u prvih 11, škotski prvak izdvojio je čak sedam milijuna eura, što se smatra jednim od najboljih poslova zagrebačkog kluba.

‘Želim nastaviti osvajati naslove’

Šimunović je u posljednjem satu prijelaznog roka u ponedjeljak, potpisao petogodišnji ugovor s Celticom.

“Kad sam saznao da me traži Celtic, bio sam jako sretan. Znam da mogu pomoći ovom klubu, učiniti da Celtic bude još bolji”, kazao je Šimunović koji je s Dinamom proslavio deseti uzastopni naslov u HNL-u, dok će sa Škotima imati priliku osvojiti njihovu petu titulu za redom.

“U Dinamu sam proveo devet godina, u klub sam došao vrlo mlad. Bio je to sjajan potez, jer Dinamo je najbolji hrvatski klub. Svake godine osvajali smo prvenstvo i to želim nastaviti i sa Celticom”, dodao je Šimunović.

Deila: Siguran sam da će Šimunović uspjeti

Trener Celtica Ronny Deila vrlo je zadovoljam dolaskom Šimunovića. “Radi se o mladom, vrlo talentiranom igraču, koji je dobar na lopti, a dat će nam snagu i stabilnost u obrani. Siguran sam da će ovdje uspjeti”, izjavio je Deila.

“Mislim da je ovo moj odličan potez. Celtic me pratio, znaju kako mogu igrati, trebam samo nastaviti s dobrim izdanjima. Nadam se da ću u tome uspjeti, to će biti dobro za mene i za klub”, zaključio je bivši dinamovac.

 

Povratak na Net.hr