VRUĆA AMERIKANKA

NAJLJEPŠA SPORTAŠICA NA SVIJETU ZAPALILA INTERNET: Zanosna Paige izbacila grudi i priznala; ‘Ja samo razmišljam o jednoj stvari…’

Paige se posljednji put natjecala prije pet godina, a u profesionalnoj karijeri nikada nije ostvarila neki zapaženiji rezultat

Amerikanka Paige Spiranac (28) profesionalna je golferica i velika medijska zvijezda.

PREZGODNA GOLFERICA ZABLISTALA U VRUĆEM IZDANJU: Najljepša sportašica svijeta ponosno pokazala svoje najjače adute

Ona u svojoj golferskoj karijeri nije imala neke zapaženije rezultate, a posljednji put se natjecala prije pet godina, 2016., nakon čega se više nije vratila na teren i mnogi smatraju da je to bio njen posljednji nastup.

Instagram zvijezda

Paige nikada nije bila poznata po tome što igra golf, već je svjetsku slavu stekla objavom provokativnih fotografija na društvenim mrežama.

Zgodnu Paige na Instagramu prati tri milijuna ljudi, a zbog svojih objava dobila je brojne kritike jer neki smatraju da vrlo čest pokaže “previše”.

To bi se moglo reći za njenu posljednju objavu na kojoj se fotografirala u ultrauskoj majici, a u prvom planu su njene grudi.

“Nemojte mi zamjeriti, samo razmišljam u kojem su sportu najbolji sportaši… I da, znam da to nije golf”, napisala je uz fotografiju.

 

Povratak na Net.hr