NAJGLUPLJI POTEZ U ŽIVOTU: / Čovjek koji je šokirao svijet Formule 1 ide u zatvor?

Image
Foto: Screenshot YouTube

Glupan koji je preskočio ogradu i šetao stazom tijekom Velike nagrade Singapura baš se neće najbolje provesti. Taj nepromišljeni potez skupo će koštati 27-godišnjeg Britanca.

22.9.2015.
9:31
Screenshot YouTube
VOYO logo

Podsjetimo, Yogvitam Pravin Dhokia preskočio je ogradu tijekom utrke Formule 1, šetao stazom i fotografirao bolide. Zbog tog poteza na stazu je morao izaći i 'safety car', utrka je zaustavljena...

"Morao sam dvaput pogledati, mislio sam da mi to samo pričinjava, da imam problema s vidom", rekao je pilot Ferarrija Sebastian Vettel i dodao: "To je bilo potpuno ludo. On je prelazio stazu na zavoju na koji dolazimo brzinom od 280 km/h."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yogvitam je Indijac s britanskom putovnicom, turistički se nalazi u Singapuru i optužen je za prekršaj zbog kojeg može završiti u zatvoru šest mjeseci i ujedno dobiti kaznu od 2.500 singapurskih dolara (12.100 kuna). Određena mu je jamčevina od 75.000 kuna koju on ne može platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez posla sam, a sav svoj novac sam potrošio na put do Singapura. Stvarno nemam toliku količinu novca", priznao je nakon određivanja jamčevine. Sada će suđenje očito čekati iza rešetaka, a nepromišljeni potez bit će mu najskuplja šetnja u životu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo