NAJBOLJI KOŠARKAŠ SVIJETA DEFINITIVNO PROPUŠTA SP: / LeBron ne putuje u Kinu - razlog je prilično bizaran

Image
Foto: AFP

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James neće nastupiti za američku reprezentaciju na ovogodišnjem SP zbog snimanja filma Space Jam 2

2.4.2019.
14:33
AFP
VOYO logo

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James neće biti u sastavu američke reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kini, koju će voditi Gregg Popovich, objavio je u utorak američki sportski portal "The Athletic", već će se umjesto toga pripremati za sljedeću NBA sezonu i snimati nastavak filma Space Jam, u kojem će zamijeniti Michaela Jordana koji je bio zvijezda originala.

"Volim Popa i sve što on donosi, ali ovo nije dobro ljeto za mene", izjavio je James, koji će prvi put nakon 2005. godine propustiti nastup u doigravanju, a vodstvo Los Angeles Lakersa je pred kraj prošlog tjedna odlučilo poštediti svoju zvijezdu napora u ostatku osnovnog dijela sezone na izmaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Postoji mogućnost da odem na OI, ovisi o tome kako ću se osjećati'

Umjesto mogućeg nastupa u Kini i osvajanja jedinog zlatnog odličja i trofeja svjetskog prvaka, koji mu nedostaje, LeBron James će ljeto posvetiti pripremama za drugu sezonu s Lakersima i angažmanu u Space Jamu 2, koji će premijeru imati u srpnju 2021.

Ipak, vlasnik dva olimpijska zlata iz Pekinga 2008. i Londona 2012. te bronce iz Atene 2004., nije isključio mogućnost nastupa na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, mogućnost za to postoji. Ovisti će o tome kako ću se osjećati. Volim Olimpijske igre", izjavio je James za "The Athletic".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo