NAJBOLJE ŠTO SE MOGLO SKUPITI: / Aco objavio popis igrača za Eurobasket

Image
Image

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo koje se od 31. kolovoza do 17. rujna igra u četiri zemlje.

26.7.2017.
16:57
VOYO logo

Na popisu je 13 igrača, a nakon otkaza Marija Hezonje, Ante Žižića i Ivice Zubca, u posljednji trenutak nastup ovog ljeta u reprezentaciji otkazao je Miro Bilan pa je hrvatska, s obzirom da su potonja tri igrača centri, oslabljena na tim pozicijama.

Image
PETROVIĆ BIJESAN ZBOG NOVE ODBIJENICE: /

'Kod Perasovića je bio dvanaesto prase, dao sam mu priliku...'

Popis igrača za Eurobasket:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović (Indiana Pacers), Dario Šarić (Philadephia 76ers), Roko Leni Ukić (Cedevita), Krunoslav Simon (Anadolu Efes), Luka Žorić (Cibona), Marko Tomas (Cedevita), Filip Krušlin (Cedevita), Darko Planinić (Dinamo Sassari), Marko Popović (Baloncesto Fuenlabrada), Dominik Mavra (Joventut), Ivan Ramljak (KK Zadar), Tomislav Zubčić (Nižnij Novgorod), Ivan Buva (Bilbao Basket).

U odnosu na momčad koja je prošle godine izborila četvrtfinale Olimpijskih igara, u momčadi je osam novih igrača, od "starosjedioca" tu su Bogdanović, Šarić, Ukić, Simon, Planinić i Krušlin. Povratnici u momčad su iskusni Marko Popović i Luka Žorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u skupini sa Španjolcima

Europsko prvenstvo, čiji su domaćini Finska, Izrael, Rumunjska i Turska, održava se od 31. kolovoza do 17. rujna, a 24 reprezentacije su podijeljene u četiri skupine i u osminu finala plasirat će se po četiri najbolje momčadi iz svake skupine.

Hrvatska se nalazi u skupini C, čije se utakmice igraju u rumunjskom Cluju, a u skupini su još i Češka, Španjolska, Crna Gora, Rumunjska te Mađarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo