POTRES NA POLJUDU

NAJBOJI IGRAČ BJEŽI IZ HAJDUKA? Pušnik: ‘Ne znam ništa o tome, konkurirat će za Lokomotivu’

Navijače Hajduka potresla je vijest da je ponajbolji nogometaš splitskog velikana Franck Ohandza odbio potpisati novi ugovor s Bijelima.

Klub je nogometašu, koji je ove sezone za Hajduk zabio osam pogodaka u svim natjecanjima ponudio dvostruko veći ugovor od dosadašnjeg. Navodno se radi od oko 150.000 eura, no njegov menadžer je tu ponudu odbio jer smatra kako on vrijedi više.

POTRES NA POLJUDU: Ponajbolji igrač Hajduka odbio potpisati novi ugovor! Seli na tribine?

Ako ne potpiše novi ugovor Ohandza na zimu može potpisati za drugi klub bez odštete. Hajduk pak ima mogućnost poslati ga na tribine što bi mu bio velik udarac.

Jedno od pitanja na konferenciji za novinare trenera Marijana Pušnika bilo je upravo vezano uz Ohandzu, odnosno mogućnost da ne konkurira za sastav jer nije produžio ugovor.

Franck Ohandza

“Iznenadili ste me jer to još ne znam. On je kao i Vlašić bio u procesu oporavka od ozljede. Bole ga i leđa. U četvrtak je bio na treningu. Bio je dobro raspoložen. Igrač je Hajduka i sutra će biti među 18. Sportski direktor Mario Branco otišao je u Zagreb, a s predsjednikom nisam pričao. Ne znam ništa o tome”, poručio je slovenski stručnjak.

Osvrnuo se i na utamicu s Lokomotivom i ostaku prvog dijela prvenstva. O tome više možete čuti u video prilogu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr