NAGRADA ZA ZLATNU DŽUDAŠICU: / 'Tata mi je obećao novu kuhinju u stanu'

Image
Foto: Hrvatski judo savez

Umorna nakon dugačkog puta iz Abu Dhabija, ali bez skidanja zlatnog osmijeha s lica, Brigita Matić se vratila u Hrvatsku.

27.10.2015.
12:40
Hrvatski judo savez
VOYO logo

"Još se nisam ni probudila kao svjetska prvakinja. Nije bilo spavanja. Super se osjećam kao najbolja na svijetu, zadovoljna sam i sretna. Još nemam osjećaj koliki je to uspjeh. Svi oko mene su bili praktičniji sretniji od mene, pogotovo tata Boris, a mama Marija je najviše vjerovala u mene. Tako je s mamama", kazala je Brigita Matić nakon povratka u Zagreb.

Bolja od Slovenke Apotekar

U finalu je hrvatska džudašica bila bolja od Slovenke Apotekar, borba je odlučena jednim yukom. Osim zlatne medalje, Brigita je kod kuće zaslužila - novu kuhinju. Naime, tata je obećao novu kuhinju u stanu, u kojeg sestre Matić planiraju useliti, ako Brigita na Europskom juniorskom prvenstvu i Svjetskom juniorskom prvenstvu osvoji medalje. S europskim srebrom i svjetskim zlatom Brigita je svoj dio ispunila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sestrom Barbarom na EP za mlađe seniore

Za svjetsku prvakinju nema odmora. Slijede pripreme u Splitu za Bratislavu, gdje se od 13. do 15. studenog održava Europsko prvenstvo U23 (mlađi seniori), a tamo Brigita ide s dvije godine starijom sestrom Barbarom koja je bila svjetska juniorska prvakinja 2014. (Miami) u i 2013. (Ljubljani) u kategoriji do 70 kg. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo